RSS

В цьому році значно підвищили ціни на мобільний зв'язок

2016-05-07 23:03:00
В цьому році значно підвищили ціни на мобільний зв'язок -
В Україні з квітня 2016 року в порівнянні з цим же місяцем 2015 року на 16,4% піднялися ціни на мобільні дзвінки, передає Державна служба статистики України.
 
Тарифи на послуги пошти та зв'язку в Україні для підприємств, установ і організацій в квітні 2016 року зросли на 13,5% в порівнянні з цим періодом минулого року.
 
Ціни на поштовий зв'язок зросли в квітні цього року на 20% в порівнянні з 2015 роком.
 

 

При цьому, тарифи на міжміський і міжнародний телефонний зв'язок зросли на 0,4%. Загалом в Україні місцевий телефонний зв'язок за рік підвищилися на 8,4%.
 
 

З 1 лютого, змінилися умови деяких пакетів МТС, де збільшується плата практично вдвічі.

"Зміни пов'язані з тим, що збільшилася собівартість послуг. Девальвація гривні (а обладнання ми купуємо за валюту), підвищення зборів за використання радіочастот, плати за електроенергію та ін. - Все це веде до збільшення наших витрат", - пояснила начальник відділу по зв'язках з громадськістю Vodafone Вікторія Рубан.

У прес-службі компанії "Київстар" повідомили, що завершують процес перегляду цін в старих тарифних планах. Зміни торкнулися 15 архівних комерційних пропозицій, умови яких компанія не міняла з моменту їх виведення на ринок.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...