RSS

У Запоріжжі закуплені під вибори «швидкі» так і стоять в гаражі через пустий гаманець Азарова

2013-02-20 13:44:00
У Запоріжжі закуплені під вибори «швидкі» так і стоять в гаражі через пустий гаманець Азарова -

Закуплені минулого року автомобілі «швидкої допомоги» досі не обслуговують жителів Запоріжжя. Про це повідомляє запорізька газета «Субота Плюс».

«Минулого року швидкої допомоги області з помпою подарували новенькі авто. Вартість кожного від 800 тисяч до 1 мільйона 200 тисяч гривень. Але досі жоден з цих автомобілів на лінію не вийшов – вони стоять в гаражах. Чому? Тому що машини прийшли порожні, в кращому випадку – з носилками. У них немає ні кардіографів, ні дефібриляторів (апаратура, необхідна для надання допомоги хворим із серцевими нападами – Ред.)», – заявив Анатолій Сидоренко, голова незалежної профспілки працівників швидкої допомоги Запоріжжя.

У свою чергу начальник обласного управління охорони здоров’я Андрій Запорожченко пояснив, що закупівля автомобілів і медичного обладнання проходила у два етапи: спочатку придбали машини, а потім планувалося придбання необхідного обладнання. Однак, гроші на закупівлю обладнання «зависли» в казначействі. І коли ці кошти з’являться – невідомо.

Нагадаємо, 17 жовтня минулого року, якраз під час парламентської виборчої кампанії, у Запоріжжі відбулося урочиста передача 23 автомобілів швидкої допомоги різним лікарням області. Автомобілі були закуплені за рахунок субвенції з держбюджету у розмірі 28 млн грн.

23 жовтня було закуплено ще 26 санітарних автомобілів вартістю 13 млн грн.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...