RSS

Королевська пообіцяла зарплати у 1000 і пенсії у 500 євро

2012-12-26 12:56:00
Королевська пообіцяла зарплати у 1000 і пенсії у 500 євро -

Новий міністр соцполітики пообіцяла розказати про бюджетні зміни в січні.

Підняття пенсій, підняття заробітних плат обов'язково потрібне.

Коли це і в якому обсязі відбудеться, до кінця січня буде повідомлено, заявила міністр соцполітики Наталія Королевська, відповідаючи на питання про те, як вона буде виконувати свою передвиборчу обіцянку про зарплати у розмірі 1000 євро та пенсії у 500 євро.

Крім того, чиновниця повідомила, що буде ініціювати зміни до державного бюджету на 2013 рік з метою збільшення фінансування соціальної сфери, пише УНІАН.

"Я буду наполягати, щоб у цьому бюджеті були зміни. Я вважаю найважливішим для країни покращення стану справ соціальної політики, покращення добробуту громадян", - сказала вона.

За словами Королевської, впродовж січня 2013 року вона розбереться з усіма справами Міністерства соціальної політики і наприкінці січня презентує концепцію своєї роботи на посаді міністра.

Нагадаємо, до парламентських виборів пані Королевська називала себе справжнім опозиціонером і всіляко критикувала роботу кабміну Миколи Азарова.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...