RSS

Китай розробив електромобіль для бідняків

2016-04-13 02:57:00
Китай розробив електромобіль для бідняків -
У Синьцзян-Уйгурському автономному районі (Північно-Західний Китай) планується до 2020 року впровадити в експлуатацію 100 тис. Недорогих електромобілів в південній і східній частинах району, повідомила місцева влада, передає china.org.cn.
 
Схема включає в себе міста Аксу, Кашгар, Хотан і Кизилсу-Киргизький автономний округ в південній частині Синьцзяна, а також міста Турфан і Хамі на сході Синьцзяна, розповів Чжао Шенчен з районного комітету у справах економіки та информтехнологий. За словами Чжао Шенчена, електромобілі в ціновому діапазоні від 30 тис до 50 тис. Юанів (4,6-7,7 тис. Доларів) є доступними для населення в тих місцях.
 
Собівартість 15 км пробігу на таких електромобілях становить всього один юань, їх максимальна швидкість руху - 70 км на годину. Дво- і триколісні електричні транспортні засоби популярні в відповідних районах. План є частиною більш великої програми Синьцзяна, в рамках якої поставлена ​​задача довести число працюючих на електриці автомобілів в пілотних зонах мінімум до 50% від загального числа нових автомашин.
 
Джерело статті: http://carreviewauto.com/avtonews/kitaj-reshil-snabdit-bednyakov-elektromobilyami.html
 
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...