RSS

Кабмін прийняв рішення щодо тарифів на опалення для українців

2021-11-04 16:19:00
Кабмін прийняв рішення щодо тарифів на опалення для українців -

Кабінет Міністрів України прийняв рішення щодо того, якими будуть тарифи на опалення до кінця нового опалювального сезону.

 

Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад та територій України.

 

Незважаючи на зростання тарифів на енергоносії, український уряд встановив виробникам тепла для населення ціни на газ на рівні 7420 гривень за тисячу куб. м. Це означає, що тарифи на опалення не підвищуватимуть у всіх регіонах країни.

"Тарифи на опалення для населення не підвищуватимуться в жодному з регіонів. Це визначено Меморандумом, укладеним у рамках Конгресу місцевої та регіональної влади при президенті України. Умови цього документа мають виконуватися по всій Україні", - розповів один із членів Кабінету міністрів Олексій Чернишов. .

У підписаному Кабміном меморандумі затверджено максимально низьку в сучасних реаліях ціну на газ для виробників тепла для населення. Для постачальників тепла також з'явилася можливість реструктуризації боргу, що дасть змогу комунальним підприємствам продовжувати роботу у штатному режимі.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...