RSS

У короля Чарльза ІІІ діагностували рак

2024-02-05 22:41:00
У короля Чарльза ІІІ діагностували рак -

Букінгемський палац оголосив, що у короля Чарльза ІІІ діагностували рак.

 

Про це пише ВВС Україна.

 

Це не рак передміхурової залози, але захворювання виявили під час недавнього лікування монарха через збільшення простати.

 

Згідно із заявою палацу, король почав "регулярне лікування" в понеділок.

 

Він продовжить виконувати державні обов'язки, але на час лікування відійде від публічної діяльності.

 

У заяві палацу сказано, що король "залишається цілком позитивно налаштованим щодо свого лікування та з нетерпінням чекає на повернення до виконання повноцінних державних обов’язків якомога швидше".

 

"Його Величність вирішив повідомити про свій діагноз, щоб запобігти спекуляціям, та сподіваючись, що це сприятиме розумінню громадськістю всіх людей у світі, які хворіють на рак", - йдеться в заяві палацу.

 

Король відкладе свої публічні виступи, і очікується, що інші старші члени королівської сім’ї допоможуть замінити його під час лікування.

 

Хоча Чарльз призупинить свої публічні заходи, 75-річний король продовжить виконувати свою конституційну роль глави держави.

 

Ніяких подробиць щодо стадії раку чи прогнозу не повідомляють.

 

Минулого тижня короля виписали з лікарні після операції через збільшену передміхурову залозу – захворювання, яке палац описав як доброякісне.

 

Король вирішив оприлюднити інформацію про своє лікування передміхурової залози, щоб заохотити більше чоловіків проходити перевірку простати, повідомили тоді в палаці.

 

На сайті Національної служби охорони здоров’я Британії відзначили сплеск запитів щодо захворювань простати.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...