RSS

THE BUNYADI - ПЕРШИЙ В СВІТІ "ГОЛИЙ" РЕСТОРАН

2016-06-11 08:47:00
THE BUNYADI - ПЕРШИЙ В СВІТІ -
У Лондоні відкриється перший ресторан, який можна відвідати голим. У листі очікування закладу The Bunyadi понад 46 тисяч охочих, повідомляє The Independent.
 
Ресторан розрахований на 42 гостя, яких обслуговуватимуть напівголі офіціанти. Вечеря з п'яти страв обійдеться приблизно в 69 фунтів стерлінгів (близько 100 доларів). За правилами, які прийшли доведеться залишити свої телефони та інші електронні пристрої в шафках біля входу, щоб ніхто не робив фотографії в закладі. Також передбачені окремі зони для тих, хто віддасть перевагу залишитися в одязі.
 
За задумом керівників проекту, гостей ресторану повинні оточувати лише натуральні предмети, незаймані сучасним технологіями. Наприклад, заклад та його кухня працюють без електрики і газу. Меню з веганських і класичних страв готують на відкритому вогні. Страви в The Bunyadi подають в глиняному посуді.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...