RSS

Небезпечна забава: в Іспанії загинув учасник забігу з биками

2021-11-02 23:14:00
Небезпечна забава: в Іспанії загинув учасник забігу з биками -
Чоловік середніх років отримав тяжкі травми голови та пробиту артерію на стегні під час традиційного забігу з биками (Енс'єрро) у містечку Онда на сході Іспанії.
 
Він помер у лікарні сусіднього містечка Вільярреаль. Муніципалетіт Онди прийняв рішення припинити всі заходи за участю бугаїв, проте фестиваль Фіра-де-Онда продовжуватиметься незважаючи на трагічну подію.
 
Це був перший подібний інцидент з тих пір, як в Іспанії знову дозволені фестивалі після послаблення обмежень, введених влітку у зв'язку з пандемією коронавіурсу.
 
Біг з биками - традиційна розвага не тільки в Іспанії, а й у сусідніх Португалії та Франції.
Під час фестивалю натовп учасників біжить вулицями міста, ухиляючись від бугаїв, випущених із загону.
 
У деяких випадках цих бугаїв потім знову ловлять, і вони беруть участь у боях (які останнім часом різко критикують організації, що займаються охороною прав тварин, та й у суспільстві загалом до них зберігається неоднозначне ставлення).
 
 
 
Під час забігу з биками часто трапляються поранення та травми. З 1910 року (коли почався такий підрахунок) під час фестивалю Сан-Фермін у столиці Наварри Памплоне загинуло щонайменше 16 учасників забігів.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...