RSS

"Вовина тисяча": Рада схвалила виділення грошей вакцинованим

2021-12-03 11:06:00
-

Верховна Рада на засіданні 2 грудня ухвалила закон, яким передбачено виділення восьми мільярдів гривень з держбюджету для виплати так званої "вовиної тисячі".

 

Пресслужба парламенту повідомляє, що ухвалено закон про внесення змін до додатків № 1 та № 3 до закону про Держбюджет на 2021 рік - щодо надання допомоги застрахованим особам на період карантину.

 

Законодавчий акт, зокрема, передбачає збільшення дохідної частини бюджету коштом надходжень ПДВ з імпорту на 10,2 млрд грн, спрямувавши ці кошти на надання допомоги в рамках програми "єПідтримка" (5 млрд  грн), заходи боротьби з COVID-19 (2,2 млрд грн).

 

Також законом запроваджується соціальна підтримка застрахованим особам, на територіях, де запроваджено локдаун. На ці потреби буде виділено 8 мільярдів гривень на виплати тисячі гривень українцям, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19.

 

Депутати доручили Кабміну за три дні затвердити порядок надання допомоги за програмою "єПідтримка" та визначити вимоги до учасників програми.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...