RSS

Скалічений пенсіонер вимагає Закарпатську прокуратуру покарати п'яного водія

2021-12-08 17:31:00
Скалічений пенсіонер вимагає Закарпатську прокуратуру покарати п'яного водія -

До Спілки професійних журналістів звернулися родичі сімдесятирічного Михайла Ісака, який 21 липня 20 року відвіз у місті Іршава дружину до місця роботи. Після того як жінка вийшла з авто, пенсіонер вирішив поставити машину з іншого боку вулиці. При здійсненні маневру «ВАЗ» пана Михайла був протаранений в бік і перевернувся на дах. В «Жигулі» Ісака влетів мінівен тридцятилітньго земляка А.Кібкала. Алкотест та експертиза, що були проведена на місці пригоди встановили, що  водій А.Кібкало був п’яний. Про що складені відповідні акти і протоколи.

 

Аксіома «п’яний за кермом – злочинець» мала б одразу вказати на цілком конкретного винуватця автозіткнення, кваліфікувати цю історію за ст.286КК та й по всьому. 

 

Проте за півтора роки, що триває слідство - бездіяльність слідчих, поліціянтів та прокурорів настільки ускладнили очевидну ситуацію, що захисту від силовиків сьогодні потребує…  потерпілий в аварії чоловік.

 

Внаслідок ДТП чоловік лишився здоров’я та майна. Компенсувати втрати ніхто й не збирається через дивний збіг обставин. Справа в тому, що факт пияцтва за кермом, одного з водіїв-учасників ДТП, залишається непоміченим для більшості правоохоронців залучених до справи.

Тобто на етапі встановлення обставин та осіб факт п’яного водіння А.Кібкало чітко встановлений. 

Фото док

 

 

… проте в документах подальших розслідувачів ця «обставина», що кваліфікуєтсья ККУ як кримінальний злочин – чомусь відсутня. А постарждалим в матеріалах виявився.. п’яний водій!

 

Михайло Дмитрович звертався в усі можливі інстанції:

 

«На моє глибоке переконання - пише Генпрокурору Михайло Ісак. - слідство ведеться неналежним чином, а позиція представників місцевих правоохоронних органів є упередженою та необ'єктивною, оскільки проведені експертизи не враховують факту перебування водія автомобіля, що перевищуючи допустиму швидкість руху в межах населенного пункту, рухаючись після обгону транспортних засобів зустрічною смугою руху, врізався в моє авто, незважаючи на вищезгадані порушення, ще й перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння».

 

Коли матаріал готувався до оприлюднення надійшла інформація, що родина водія, який на момент скоєння ДТП перебував у нетверезому стані, має спільні бізнес-інетереси з високопосадовцями прокуратури. Ця інформація вимагає додаткової перевірки. Тому просимо вважати данний матеріал як офіційне звернення до слідчих ДБР з метою докладно дослідити обставини справи і виявити можливі корупційні складові.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...