RSS

Путін заявив, що продовжить наступ на Україну

2023-12-19 20:19:00
Путін заявив, що продовжить наступ на Україну -

Президент Росії Володимир Путін заявив, що не відмовиться від так званих цілей війни проти України.

 

Про це Путін і міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявили під час виступу на колегії Міноборони РФ, пише УП.

Пряма мова Путіна: "Захід від своєї стратегії стримування Росії не відмовляється і від своїх агресивних цілей в Україні не відмовляється. Що ж, і ми від своїх цілей СВО (війни - ред.) відмовлятися не збираємося".

Путін поскаржився, що Захід "передає противнику розвіддані в режимі реального часу, озброєння" і веде гібридну війну проти Росії.

 

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу ствержує, що "загалом усі завдання, визначені на 2023 рік, Збройними силами (Росії – ред.) виконано, забезпечено заданий рівень підтримання обороноздатності". Шойгу також наголосив, що Росія продовжить наступ на Україну, зокрема в 2024 році.

 

  • На виправдання повномасштабного вторгнення на українську територію в лютому 2022 року Кремль заявляв про завдання "денацифікації та демілітаризації" України. 
  • Зокрема, 24 лютого 2022 року Путін заявив: "Мною ухвалено рішення про проведення спеціальної військової операції. Її мета - захист людей, які 8 років зазнають геноциду з боку київського режиму. І для цього ми будемо прагнути до демілітаризації та денацифікації України".
  • Прессекретар Путіна у лютому 2022 року заявляв, що "в ідеалі потрібно звільнити Україну, зачистити від нацистів", а Лавров у березні 2022 року заявляв, що "спецоперація покликана покласти край будь-якій війні, яка могла б відбуватися на українській території".
  • Після цього умовні "цілі СВО" змінювалися ще більше в риториці окупантів.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...