RSS

Про мертвих або добре, або нічого: Путін похвалив Пригожина

2023-08-24 21:06:00
Про мертвих або добре, або нічого: Путін похвалив Пригожина -

Президент країни-агресора Володимир Путін уперше висловився після катастрофи літака, на борту якого, за даними Росавіації, значився ватажок бойовиків ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

Джерело"РБК"Meduza"Радио Свобода", російські пропагандисти, передає Українська правда.

Деталі: Під час розмови зі ставлеником Кремля на окупованій частині Донбасу Денисом Пушиліним Путін висловив співчуття всім загиблим та розказав про таланти Пригожина.

Безпосередньо президент Росії не заявив про загибель Пригожина, яку досі офіційно не підтверджено, але говорив про бізнесмена виключно в минулому часі.

"Пригожина я знав дуже давно, з початку дев'яностих років. Це була людина складної долі, і помилки у нього були серйозні в житті, домагався він результатів потрібних - і для себе, і для, коли я його просив, для спільної справи, як у ці останні місяці. Він був талановитою людиною, талановитим бізнесменом", - сказав Путін.

Також Путін похвалив вагнерівців за участь у війни проти України. За його словами, "це люди, які зробили істотний внесок у нашу спільну справу боротьби з неонацистським режимом в Україні". Він поообіцяв, що не забуде про це.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...