RSS

Колишній віцепрезидент США відмовився від участі у президентських перегонах

2023-10-28 23:54:00
Колишній віцепрезидент США відмовився від участі у президентських перегонах -
Колишній віцепрезидент Сполучених Штатів Майк Пенс відмовився від участі у перегонах за крісло глави Білого дому.

 

Як передає Укрінформ із посиланням на Axios, Пенс оголосив про це на щорічній зустрічі Республіканської єврейської коаліції в Лас-Вегасі.

«Мені стало зрозуміло, що це не мій час. Тому після довгих молитов і роздумів відсьогодні я вирішив зупинити свою президентську кампанію», - сказав Пенс, який усвідомлює, що програє у внутрішньопартійних праймеріз.

При цьому він зазначив, що й надалі відстоюватиме консервативні цінності та ніколи не припинить боротися «за обрання принципових республіканських лідерів на кожну посаду в країні».

 

Станом на 27 жовтня в національних опитуваннях Республіканської партії колишній віцепрезидент мав рейтинг підтримки на рівні близько 3,8%.

 

Пенс розпочав президентську кампанію в червні, виступивши із засудженням Трампа, який зараз впевнено лідирує в перегонах за висунення від Республіканської партії.

 

Як зазначає видання, через низький рівень підтримки кампанія Пенса стикнулася з фінансовими труднощами. Йому вдалося зібрати лише $1,18 млн підтримки, тоді як Трампу - $37 млн.

 

Наступні дебати серед республіканських претендентів на участь у виборах президента США заплановано на 8 листопада.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...