RSS

Художниця створила портрет Папи Бенедикта XVI з 17 тисяч презервативів

2013-03-21 15:43:00
Художниця створила портрет Папи Бенедикта XVI з 17 тисяч презервативів -

Доки американська майстриня завершила свій шедевр, Папа Римський зрікся Святого престолу.

Американська художниця Нікі Джонсон з міста Мілуокі створила великий портрет Папи Бенедикта XVI з презервативів у відповідь на його критику використання їх під час сексу.

Як повідомляє The Huffington Post, художницю образила заява колишнього понтифіка про те, що презервативи можуть погіршити епідемію СНІДу в Африці. Бенедикт XVI сказав це ще в 2009 році. "Тоді я подумала: "Що?" І зрозуміла, що маю якось відповісти на це", - пояснила Джонсон.

Саме тоді, в 2009 році, жінка задумала створити незвичний портрет лідера католицької церкви. На створення шедевру їй знадобилося 17 тисяч різнокольорових презервативів. Робота тривала три роки. Але коли вона була завершена, Папа Бенедикт XVI зрікся Святого престолу.

"Деякі люди засуджують мій задум. Кажуть, що якби я створила такий портрет пророка Мохаммеда, то мене б закидали камінцями чи щось на зразок того. Але життя в цій країні тим чудове, що ми можемо вільно висловлювати свої переконання і відстоювати свою точку зору", - пояснила американка.

Тепер, за словами Джонсон, портрет Папи Бенедикта XVI послужить для популяризації безпечного сексу і відкритого діалогу про сексуальність.

Джерело: ТСН

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...