RSS

Власники реквізованих Міністерством оборони квартир звернулися по захист до Зеленського (ВІДЕО)

2023-03-26 15:16:00
Власники реквізованих Міністерством оборони квартир звернулися по захист до Зеленського (ВІДЕО) -

Оскільки в Міноборони не завдали собі клопоту пояснювати, які саме «державні потреби» мало задовольнити примусове вилучення квартир, делегація від мешканців житлового комплексу зранку у п’ятницю сама спробувала нанести візит до офісу розвідників. Десять мешканців разом із журналістами 5-го каналу та ICTV хотіли отримати він ГУР відповідь лише на одне питання: хто і навіщо привласнив житло десятків сімей? 

«Працівниками  ГУР, за погодженням з працівниками ДБР, було примусово відчужено майно, а також планується реквізувати майно, а саме квартири, що належать замовнику будівництва Мартинову Андрію Миколайовичу, та ТОВ «Софія Клаб».

 

Серед власників квартир є сім'ї з дітьми, люди похилого віку, інваліди. Нас  несправедливо залишають без житла, яке ми придбали за власні кошти! На даний час всі квартири переоформлені на ГУР» - йшлося у принесеному ними листі з півсотнею підписів.

 

Під приводом того, що будинок ГУР МО є режимним об’єктом, та ще й в умовах воєнного стану, безпосередньо зустрітися з Кирилом Будановим людям, обездомленим його наказом, не вдалося. Передати відкритого листа особисто керівнику української розвідки взявся журналіст Артем Шевченко, однак відповіді на нього до цього часу нема.

 

«Жодний представник ГУР не вийшов та не повідомив, нам громадянам України, про шляхи вирішення проблеми, що склалась. – кажуть стривожені мешканці, - то ж нам залишається лише напряму звертатися до ЗМІ та президента з проханням врятувати наші домівки від незаконних зазіхань чиновників Міністерства оборони України».

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...