RSS

В ISW повідомили, що російські війська просуваються в районі Авдіївки

2024-04-08 11:19:00
В ISW повідомили, що російські війська просуваються в районі Авдіївки -
На фронті російські війська просунулися на захід від Авдіївки. Позиційні бої тривають в районі Кремінної, на північний захід від Бахмута, на ділянці адмінкордону Донецької, Запорізької областей та біля Кринок на Херсонщині.

 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт ISW.

 

Аналітики пишуть, що 7 квітня позиційні бої тривали на захід від Кремінної біля Тернів та на південь від Кремінної біля Білогорівки.

 

Позиційні бойові дії тривали на північний захід від Бахмута в районі Богданівки, на захід від Бахмута в районі Іванівського та на південний захід від Бахмута в районі Кліщіївки та Андріївки.

 

Аналітики зазначають, що війська РФ нещодавно здійснили підтверджене просування на захід від Авдіївки 7 квітня на тлі триваючих позиційних боїв у цьому районі. Геолокаційні кадри, опубліковані 7 квітня, показують, що російські окупанти нещодавно просунулися на північний захід від Первомайського (на південний захід від Авдіївки).

 

Відомий російський воєнкор, пов'язаний з Кремлем, стверджував, що війська РФ нібито наразі контролюють щонайменше 80% Первомайського, що узгоджується з поточною оцінкою ISW про просування росіян у цьому селищі.

 

Позиційні бої тривали на північний захід від Авдіївки в районі Новокалинового, Новобахмутівки та Бердичів; на захід від Авдіївки поблизу сіл Тоненьке та Семенівки; а також на південний захід від Авдіївки біля Первомайського, Невельського та Водяного.

 

Окрім того, позиційні бойові дії тривали на захід від Донецька в районі Красногорівки та Георгіївки та на південний захід від Донецька в районі Побєди та Новомихайлівки.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...