RSS

Україна зіграла внічию з Бельгією та вилетіла з Євро-2024

2024-06-26 21:10:00
Україна зіграла внічию з Бельгією та вилетіла з Євро-2024 -

Збірна України зіграла внічию з національною командою Бельгії у третьому турі групового етапу Євро-2024 з футболу. Про це передає УП.Чемпіон

 

Поєдинок завершився з рахунком 0:0. Перший тайм українці провели майже еталонно в плані захисту. Анатолій Трубін не часто вступав у гру, а коли таки торкався м'яча, то діяв безпомилково.

 

Гра в атаці також була непоганою. Підопічні Сергія Реброва непогано вибігали в контратаки та стабільно створювали моменти біля воріт Бельгії. Проте інколи бракувало точності, а інколи були прийняті ненайкращі рішення.

 

З огляду на таку першу половину, були приємні очікування від другої 45-хвилинки. Однак вона вже проходила під диктовку бельгійців. Один з їхніх моментів призвів до пошкодження Віталія Миколенка, якого одразу замінили на Олександра Зінченка.

 

На 83 хвилині Руслан Малиновський ледь не забив прямим ударом з кутового, проте воротар Бельгії зміг вибити м'яч з лінії воріт. Під кінець матчу українці почали регулярно виходити на ударні позиції, проте забити команди так і не змогли.

 

Чемпіонат Європи-2024, Німеччина
Група E, 3 тур, 26 червня

Україна — Бельгія 0:0

Україна: Трубін, Миколенко (Зінченко 58), Матвієнко, Забарний, Сваток (Ярмоленко 81), Тимчик, Бражко (Степаненко 70), Шапаренко (Ванат 70), Судаков, Довбик, Яремчук (Малиновський 70).

 

Бельгія: Кастельс, Кастань, Теат, Фас, Вертонген, Тілеманс (Мангала 62), Онана, Де Брюйне, Троссард (Карраско 62), Доку (Бакайоко 77), Лукаку (Опенда 90).

 

Попередження: Довбик 69 — Фас 43.

 

Цей результат означає, що збірна України покидає чемпіонат Європи, посівши останнє місце у групі E, попри набрані 4 очки.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...