RSS

У Курській та Воронезькій областях горять нафтобази

2024-03-06 12:35:00
У Курській та Воронезькій областях горять нафтобази -
У Курській області Росії після атаки БПЛА палає резервуар з пальним на Михайловському гірничо-збагачувальному комбінаті у Желєзногорську.
 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Baza.

«Сьогодні внаслідок атаки українського безпілотника у Желєзногорському районі виникла пожежа на складі ПММ. Палає резервуар з пальним», – повідомив губернатор області Роман Старовойт. За його словами, постраждалих немає, на місце виїхали оперативні служби.

Телеграм-канал Astra публікує відео великої пожежі на резервуарі на території ГЗК з іншого ракурсу.

ТГ-канал Baza також повідомляє про атаки дронами у Воронезькій області РФ. Два дрони атакували нафтобазу в Аннінському муніципальному районі. Як пише видання, «уламки одного з них впали в резервуар, другий також упав на території нафтобази».

Своєю чергою ТГ-канал Astra публікує відео з пожежею в смт Анна, де розташована нафтобаза, що може свідчити про те, що атака дронами була успішною.

Крім того, за даними Baza, за кілька кілометрів від військового аеродрому «Балтімор» у Воронезькій області був збитий один БПЛА.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...