RSS

У Києві вже 82 постраждалих від ракетного удару, загинули 22 людини

2024-07-08 19:43:00
У Києві вже 82 постраждалих від ракетного удару, загинули 22 людини -

У результаті російського ракетного удару у Києві загинули 22 людини, ще 82 постраждали.

 

Про це повідомляють МВС України, ДСНС України

Дослівно МВС: "У Києві загинуло 20 людей, ще 61 людина постраждала. Зокрема, на території дитячої лікарні "Охматдит" загинуло 2 людини, ще 10 постраждало. Врятовано 4 людини, з них 3 дитини". 

Пізніше рятувальники повідомили, що "всього по м. Київ загинуло 22 особи, постраждало - 72".

 

Оновлено о 19:20: Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що станом на вечір відомо про 22 загиблих (з них 2 дітей) та 82 постраждалих. 

 

Зокрема у Шевченківському районі в лікарні Охматдит загинуло 2 дорослі особи (одна з них лікарка), 10  постраждало. Там тривають роботи по розбору завалів та пошуку людей. На промисловому об’єкті загинула 1 особа та 3 постраждало тривають роботи по розбору завалів.

 

У Солом’янському районі пошкоджено бізнес-центр "Доміно", загинуло 7 осіб та 9 постраждало, тривають роботи по розбору завалів та пошуку людей.

 

У Голосіївському районі частково зруйновано 5-поверховий житловий будинок, виникло 2 осередки пожежі по 10 м.кв., пошкоджена покрівля.  Поруч пошкоджено дошкільний навчальний заклад.

 

У Дніпровському районі у медичному центрі загинуло 8 осіб та 4 постраждало, тривають роботи по розбору завалів та пошуку людей.

 

У Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок, постраждала 1 особа також виникла пожежа, загинуло 3 особи (з них 2 дітей), 18 постраждало, 7 осіб врятовано.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...