RSS

Росіяни завдали 7 ударів по Харкову: 21 поранений, серед них 3 дітей

2024-05-14 21:46:00
Росіяни завдали 7 ударів по Харкову: 21 поранений, серед них 3 дітей -
У Харкові кількість постраждалих від авіаударів РФ 14 травня збільшилась до 21.

 

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Станом на 20:58 кількість постраждалих збільшилась до 21: серед них 7 чоловіків, 11 жінок та троє дітей", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 14 травня близько 16.10 російські військові завдали удари з авіації по Шевченківському району м. Харкова. 20 людей зазнали поранень. Серед них троє дітей — двоє дівчат 12 і 8 років, а також 12-річний хлопчик.

 

Один з авіаційних боєприпасів влучив у багатоповерхівку. Інше влучання — у гаражі поблизу іншого багатоповерхового житлового будинку. Відбулось загоряння щонайменше 15 гаражів.

 

Пошкоджено цивільні автомобілі та гаражі, щонайменше 20 житлових та нежитлових будівель, серед яких торговельний центр, навчальний заклад, магазини тощо. Вибито вікна на вході однієї зі станцій метро.

 

14 травня росіяни посеред білого дня завдали 7 авіаударів по житловому сектору Харкова.

 

Попередньо відомо, що російська армія вдарила по місту УМПБ Д-30 (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...