RSS

Росіяни вдарили ракетами по Чугуєву, є постраждалі, пошкоджено вокзал

2024-05-03 22:50:00
Росіяни вдарили ракетами по Чугуєву, є постраждалі, пошкоджено вокзал -

Сьогодні, 3 травня, російські окупаційні війська вдарили ракетами по Чугуєву Харківської області, внаслідок чого пошкоджений вокзал і поранено троє людей.

 

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура у Telegram.

 

Згідно з попередніми даними, ворог здійснив комбіновану атаку по місту: двома ракетами типу С-300 та двома ракетами системи «Торнадо-С» з касетними бойовими елементами.

«За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, третього травня близько 11:30 ЗС рф обстріляли м. Чугуїв. Пошкоджено будівлю залізничного вокзалу, багатоквартирний будинок та автомобілі», – йдеться в повідомленні.

Як зазначають у прокуратурі, поранень зазнали троє мирних жителів: двоє чоловіків віком 45 років та 34-річний чоловік. Постраждалі доставлені до лікарні.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...