RSS

Росіяни перекидають резерви, щоб взяти Новомихайлівку – ОСУВ "Таврія"

2024-03-04 22:03:00
Росіяни перекидають резерви, щоб взяти Новомихайлівку – ОСУВ -

Ворог зосереджує дуже значні резерви в районі Новомихайлівки на Новопавлівському напрямку (раніше Мар'їнський). Він перекидає сюди підкріплення, щоб взяти село.

 

Про це розповів начальник відділу зв'язків з громадськістю ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі "Радіо Свобода", передає УП.

 

За його словами, станом на зараз Новопавлівський - один із "гарячих" напрямків на фронті.

Пряма мова: "Там щодня більше штурмів, ніж на Авдіївському напрямку. От, наприклад, вчора 20 на Авдіївському напрямку, а на Новомихайлівці було і на її околицях – 30 штурмів. Але оборона тримається, ворог докладає величезних зусиль, однак не має успіху від слова зовсім".

 

У лютому українські військові після понад чотирьох місяців виснажливих боїв залишили місто Авдіївка поблизу Донецька, яке ЗСУ утримували з початку збройного протистояння в 2014 році. Після втрати Авдіївки Сили оборони України також втратили контроль над кількома селами, розташованими на північ і північний захід від Авдіївки.

У понеділок Лиховій також повідомив, що Сили оборони зупинили подальше просування ворога на Авдіївському напрямку в районі населених пунктів Новоселівка, Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...