RSS

Москва перегруповує війська для продовження наступу на Харківському напрямку - ISW

2024-07-15 11:15:00
Москва перегруповує війська для продовження наступу на Харківському напрямку - ISW -
Російське військове командування перекинуло війська для ведення наступальних дій в районі Глибокого Харківської області. В районі міста Вовчанськ росіяни готують до подальших наступальних дій десантно-штурмові групи.

 

Як передає Укрінформ, про це йдеться у звіті ISW.

 

Зазначається, що бойові дії тривають у Вовчанську та поблизу Глибокого.

 

Геолокаційні кадри, опубліковані 14 липня, показали, що елементи чеченського 204-го полку спецпризначення "Ахмат" завдають ударів по українських військах на північному заході  Вовчанська. Це свідчить, що українські підрозділи повернули собі деякі позиції в цьому районі. Українське джерело повідомило, що українці відкинули росіян від села Сотницький Козачок.

 

"Наразі ISW не може підтвердити цей звіт", - повідомили в Інституті.

 

"Російське військове командування здійснює перегрупування військ для продовження наступальних дій на Харківському напрямку", - йдеться у повідомленні.

 

В українському оперативно-тактичному угрупованні "Харків" повідомили, що російське військове командування перекинуло підрозділи окупантів для ведення наступальних дій у районі Глибокого. А в районі Вовчанська російські війська готують до подальших наступальних дій свої десантно-штурмові групи.

 

Російський військовий блогер стверджував, що Північне угруповання військ РФ, що відповідає за наступ на Харківському напрямку, налічує лише 30-70 тис. військовослужбовців, чого недостатньо для повноцінного прориву української оборони на глибину 40 км.

 

Нагадаємо, росіяни від Бахмута намагаються просунутися до Часового Яру і Кліщіївки.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...