RSS

КУІВтП здобуває нові вершини в науково-освітній сфері (ФОТОРЕПОРТАЖ)

2024-05-30 10:09:00
КУІВтП здобуває нові вершини в науково-освітній сфері (ФОТОРЕПОРТАЖ) -

 - Про це свідчать і звіти з проведеної профорієнтаційної роботи, дані з приймальних комісій та власне, очевидного стану справ, проведеного у виші Дня Відкритих Дверей – вільних місць в залі засідань вченої ради просто не було. На зустрічі з викладачами навчальний заклад відвідала рекордна для столичного вишу кількість відвідувачів. Як абітурієнтів університетських кафедр, так і майбутніх учнів фахового коледжу, розвитку якого керівництво приділяє особливу увагу. Зал для проведення урочистостей кипів активною молоддю.

 

- Фаховий коледж Київського університету інтелектуальної власності та права – серце нашого навчального закладу. – Це основа, талановиті діти, які своїм ентузіазмом і набутими у нас знаннями вже зараз формують фундамент успішної повоєнної України, - зазначив ректор КУІВП, доктор юридичних наук, професор Василь Іванович Фелик. – За підтримки президента університету, академіка Сергія Васильовича Ківалова нам вдається підтримувати і розвивати як матеріально-технічну базу, так і високу кваліфікацію професорсько-викладацького складу, рівень академічної науки, освітніх програм, відповідно до вимог, які ставить перед нами воєнне сьогодення

 

В рамках другої Всеукраїнської науково-практичної конференції «КОМУНІКАЦІЙНИЙ ПРОСТІР ПОСТІНФОРМАЦІЙНОГО СУСПІЛЬСТВА: ВИКЛИКИ В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ», яка відбулася 30 травня 2024 року, було розглянуто найгостріші і найактуальніші питання інформаційного сьогодення. Від досліджень впливу технологій на розвиток економіки і суспільства до налагодження стратегічної комунікації у сфері міжнародної торгівлі в умовах правового режиму воєнного стану в Україні.

 

У заході взяли участь близько 300 освітян і науковців з багатьох науково-освітніх заходів України. Організаторами виступили: Кафедра іноземних мов, філології та журналістики,Кафедра філософії та психології КУІВП (ОЮА). 

Студентка 2 курсу Діана Каркузашвілі обдумує тези своєї промови на тему: "Фотографія як різновид соціальних комунікацій. Комунікативні можливості фотографії. Маніпулятивний вплив фотографії"

Співорганізаторами заходу виступили: Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, Університет економіки і права «Крок», Український державний університет імені Михайла Драгоманова, Запорізький націнальний університет, Національний університет біоресурсів і природокористування України

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...