RSS

Генштаб про ротацію на фронті: "Тисячі військових спрямували до бойових частин"

2024-04-12 21:18:00
Генштаб про ротацію на фронті: -

Генеральний штаб Збройних сил України завевняє, що процес ротації на фронті триває, а тисячі вивільнених у процесі аудиту військовослужбовців спрямовано до бойових частин.

 

Джерело: Генштаб у Facebook, передає УП.

"Триває планова ротація підрозділів, які з початку повномасштабного вторгнення виконували завдання в районах бойових дій.

Попри те, що російські окупанти продовжують тиснути на багатьох напрямках, знайдено можливості для почергової відправки бригад на відпочинок.

Водночас, вживається комплекс заходів з метою посилення бригад, які продовжують виконувати бойові завдання на фронті".

У Генштабі стверджують, що таке рішення вдалось ухвалити, зокрема, і після перегляду чисельності певних підрозділів, які не беруть участі у бойових діях.

 

Зазначається, що вивільнені тисячі військовослужбовців було спрямовано до бойових частин.

"Цей процес триватиме і далі", – додають у ГШ ЗСУ.

Після призначення Олександра Сирського головнокомандувачем ЗСУ, в Офісі президента заявили, що керівництво країни чекає від нововпризначеного головкома ЗСУ "аудиту" військовослужбовців, бо із 1 млн мобілізованих в реальних бойових діях брали участь лише до 300 000 осіб.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...