RSS

Армія рф атакувала чотири райони Дніпропетровщини, є загиблі та поранені

2022-08-11 11:04:00
Армія рф атакувала чотири райони Дніпропетровщини, є загиблі та поранені -

На Дніпропетровщині внаслідок нічного обстрілу загинули 3 людини, ще 9 – було поранено, серед них 13-та дитина

 

Про це інформує голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram

 

За даними голови ОВА, російська армія атакувала чотири райони області.

 

Нічна російська атака на область забрала життя 3-х людей (спочатку повідомлялось про 2 загиблих, пізніше Резніченко повідомив, що рятувальники дістали з-під завалів тіло ще одного загиблого), 9 поранені, 4-ро з них у лікарні.

 

Нікопольський район ворог тричі обстріляв з "Градів". Було зафіксовано 120 прильотів.У місті понівечені понад 40 багатоповерхівок. П’ять квартир зруйновані. Рятувальники розбирають завали і шукають людей.

 

Пошкоджено 3 школи, кілька магазинів, гаражі та автівки. Перебита лінія електропередач. Без світла понад 6 000 нікопольчан.

 

У Червоногригорівській громаді є руйнування у 14 будинках, зачепило амбулаторію, магазин та стадіон. До тисячі людей залишилися без світла.

 

У Криворізькому районі під вогонь російських "Ураганів" потрапила Зеленодольська громада. Сталося кілька пожеж. Полум‘я вогнеборці приборкали. Люди неушкоджені.

 

У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджені млин та будинки. Постраждало подружжя - жінка у лікарні.

 

У Дніпровському районі "приліт" ракети. Масштаби руйнувань з’ясовуються.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...