RSS

79 бригада відбила один із найбільших штурмів на Курахівському напрямку

2024-07-24 22:41:00
79 бригада відбила один із найбільших штурмів на Курахівському напрямку -

Воїни 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади повідомили, що відбили один з найбільших російських штурмів за весь час повномасштабної війни на Курахівському напрямку.

 

Про це повідомила пресслужба 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, передає УП.

"Армія окупантів одночасно застосувала 11 танків, 45 бойових броньованих машин з десантом та 1 бойову машину підтримки танків "Термінатор". Атакували росіяни і на мотоциклах – виїхало 12 "гонщиків".

Ворожі колони висунулись для атаки на світанку. Штурм почався відразу з кількох напрямків.

Аеророзвідка 79-ки виявила російську техніку ще далеко на підступах. По бойових порядках окупантів відразу почала працювати наша артилерія".

У бригаді розповіли, що перші танки і бойові броньовані машини почали зупиняти оператори ударних дронів. Далі у бій вступили протитанкісти. Також російська техніка підривалась на мінах від саперів 79-ки.

 

У підсумку бою десантники підбили 6 танків та 7 ББМ з піхотою. Спалили усі 12 мотобайків, знищили 40 росіян та 37 поранили.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...