RSS

Джейсон Стетем: Від жінок я лише захищався

2016-04-13 03:30:00
Джейсон Стетем: Від жінок я лише захищався -
- Тобі подобається бути героєм бойовика?
 
- В цьому немає нічого поганого. Це добре. По-моєму смішно носити це звання. Але як тільки ви починаєте робити подібні речі, виконувати трюки самі, то люди на кшталт вас відразу приклеюють ярлик героя бойовиків. Я не добивався цього, я просто хочу робити свої фільми добре. Я робив фільми з Гаєм Річі і вони не такі як ці ... Я намагаюся робити речі які будуть мені цікаві, а не просто стрілялки які більше подобається людям.
 
- Корі Йен бачив на що ти здатний. Чи допомогло те що ти займався бойовими мистецтвами раніше?
 
- Так, це чудово мати досвід в бойових мистецтвах. Це допомагало в роботі Корі. Він один з моїх улюблених постановників боїв і великий режисер перестрілок. Так що чим більше досвіду, тим легше. Не можу сказати, що в плані бійок було щось складне. В кінці кожного дня Корі намагався придумати щось нове. І якщо в першому "Перевізнику" це була мазута і бійки в автобусі, то в другому ми використовували пожежні шланги і великі жердини.
 
- Ваші бої у фільмах "Перевізник" схожі на Джекі Чана. Ви так віддаєте йому данину поваги?
 
- Ну це було зроблено не спеціально. Якщо це і сталося те я радий цьому. Джекі Чан чудовий майстер бойових мистецтв і я люблю його фільми. Так само як і Джета Лі. Але це все Корі Йен, який намагається поєднати в них видовищність і хорошу бійку. Так що це все він.
 
- Надалі ви стаєте більш жорстким! Що ж буде далі?
 
- Так. Більшість моїх улюблених фільмів це бойовики. А найулюбленіші фільми з Брюсом Лі. Вони завжди мають рейтинг R і там немає ніякої графіки. Я думаю якщо в фільмі показано насильство, потрібно показувати його як воно є. Адже наприклад "Перевізник" і "Казино" Мартіна Скорсезе це різні речі. Але я б хотів дотримати жанр до кінця.
 
- Як ви думаєте, ви привнесли в американське кіно щось нове?
 
- Деякі із моїх улюблених стрілялок фільмів зняті в США. Ну наприклад "Міцний горішок" і багато інших класних фільмів. З цього ми намагалися привнести сюди щось нове, наприклад те, що ми вже робили в Франції.
 
- Як ви переносили погоду під час зйомок?
 
- Ой. Коли спека під 40 градусів, бігати в чорному костюмі на відкритому сонці, не найкращий вибір гардеробу.
 
- Що краще, Ламборгіні або Ауді?
 
- Це залежить від того для якого випадку вам це потрібно. Якщо ви хочете гнати щосили, вам потрібно Ламборгіні. А якщо ви хочете комфорту або поїздку з сім'єю і щоб не зіпсувати костюм, тоді вам потрібно Ауді.
 
- Яку водити більше по кайфу?
 
- Ну більше звичайно гоночний автомобіль. Але все залежить від вашого смаку. Якщо хочете ганяти, сідайте в Ламборгіні. Якщо ви хочете поставити хорошу музику і розслабитися, сідайте в Ауді.
 
- Якщо забути про те що ви джентльмен, коли ви б'єте жінку?
 
- Я не особливо люблю битися з жінками. Але в другому "Перевізнику" вона сама на мене нападала, а я тільки захищався ...
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...