RSS

«Атрибут справжнього козака»: Ф’юрі в черговий раз критикує Усика щодо зовнішності

2024-01-31 14:04:00
«Атрибут справжнього козака»:  Ф’юрі в черговий раз критикує Усика щодо зовнішності -

Анна Безмеліцина

 

Вже 17-го лютого цього року в столиці Саудівської Аравії – Ріяді на Kingdom Arena відбудеться найочікуваніший поєдинок у надважкій вазі Усик - Ф’юрі.

 

На кону чотири пояси: трьома володіє українець Олександр Усик (WBA, WBO та IBF), а також титул WBC британця Тайсона Ф’юрі. Бій буде можливо одним із найскладнішим у житті двох бійців, але кожен впевнений у своїй перемозі. 

Стосунки між бійцями, м’яко кажучи, напружені. При кожній можливості, британець намагається зачепити нашого співвітчизника. Якщо згадати останню зустріч боксерів у межах передачі The Gloves Are Off на телеканалі TNT Sports.  Власник поясу WBC Тайсон Ф'юрі розкритикував Олександра Усика за те, що той носить сережки у вусі.

"Я знаю, що він не зможе мене перемогти.Чоловік, який носить сережки у вусі, ніколи не зможе перемогти Тайсона Ф'юрі. Жодних шансів. Ніхто з тих, хто носить сережки, не зможе перемогти мене", – зазначив Тайсон.

Натомість українець одразу пояснив, що такі прикраси ще здавна носили наші предки, козаки:

"Український воїн-козак! Це були люди, які багато років захищали мою країну від наших ворогів продовж багатьох років. Це просто доказ мого козацького походження. Вони ніколи та нікому не програвали. Справа не в красі чи моді".

Тайсон не змінив своєї думки, після пояснень Усика, тільки додавши відповів: "Слухайте, в Україні це означає, що він справжній боєць, а там, звідки я родом, це означає, що він дівчисько із сережкою", – додав Ф'юрі.

Об'єднаний чемпіон суперважкої ваги Олександр Усик, впевнений в тому, що вже переміг психологічний бій з британцем. Всі балачки та знущання Циганського короля, як називають британця, не змінили настрій Усика, а тільки посилили впевненість. Про це Усик заявив у коментарі проекту iFL TV, а також раніше сказане на своїх сторінках в соцмережах коментував: "Тайсон Ф'юрі – це та людина, яка багато говорить. Його ідея полягає в тому, щоб проникнути мені в голову. Але реальність полягає в тому, що це я вже заліз у його голову", – сказав Усик.

 

Нас очікує напружений поєдинок важковаговиків Усик-Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу. Переможець стане рекордсменом гівівейту – першим в історії, хто обʼєднає одразу чотири головних пояси в цьому дивізіоні.  На сьогоднішній день британець володіє поясом WBC (Всесвітня боксерська рада), як на той час нашому українцеві належать титули чемпіона WBA(Світова боксерська асоціація), WBO (Світова боксерська організація) та IBF (Міжнародна боксерська федерація).

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...