RSS

ІТАЛІЯ ГОТУЄТЬСЯ ВИХОДИТИ З КАРАНТИНУ

2020-04-22 03:29:00
ІТАЛІЯ ГОТУЄТЬСЯ ВИХОДИТИ З КАРАНТИНУ -

 

Загальна кількість інфікованих коронавірусом, станом на 21 квітня перевищила 183 тисячі осіб, за останню добу зафіксували 2 729 нових випадків хвороби, що фіксує один з найнижчих показників поширення COVID-19 на території країни за довгий відрізок часу. 


Від початку епідемії померли 24 648 осіб (зокрема за добу зафіксували 534 смерті, даний показник знизився у порівнянні з минулими днями), одужали за весь час 51 600 осіб, на інтенсивній терапії перебувають 2 471 особа, кількість яких зменшується вже третій тиждень поспіль. 

17 квітня повідомлялося про смерть - 575 осіб. 

До кінця цього тижня влада Італії розкаже про свої плани з поступового відновлення країни після карантинних обмежень, які “створили серйозну навантаження для третьої за величиною економіки єврозони”. Заплановані заходи будуть реалізовуватися з 4 травня. 

Зняття карантину не буде таким швидким, як прогнозувалося до сих пір. 

Серед послаблень, які запрацюють 4 травня - дозвіл на одиночні заняття бігом на вулиці, не більше години на день. Зараз за це передбачений штраф. 

Молодим людям до 18 років дозволять відвідування родичів за умови використання масок та рукавичок (зараз це допускається лише за надзвичайної потреби). Очікується, що будуть дозволені ігри з малими дітьми на свіжому повітрі. 

З 4 травня мають запрацювати нові правила користування громадським транспортом в Італії: вхід до метрополітену дозволятимуть тільки після температурного скрінінгу. В транспорті, включно із автобусами, можна буде їздити лише сидячи, і на відстані один від одного. На станціях можна чекати транспорт лише на відстані не менше метр один від одного.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...