RSS

Свято молоді, краси та здоров’я у Корсунь-Шевченківському

2012-08-29 16:34:00
Свято молоді, краси та здоров’я у Корсунь-Шевченківському -

24 серпня 2012 року в день Незалежності України на стадіоні “Колос” у Корсунь-Шевченківському відбувся Міжнародний Молодіжний Фестиваль “EUPHORIA 2012” участь у якому взяли майже всі мешканці міста.

Свято проходило під девізом “ЗДОРОВА МОЛОДЬ! ЗДОРОВА НАЦІЯ!" і було направленно боротьбі з наркотиками, курінням та акоголем.

Захід розпочався із спортивних змагань у яких мали змогу взяти участь всі бажаючі. Мешканці районного центру змогли спробувати себе у СТРIТБОЛІ, Армреслiнгу, та пiдтягуванні, а також побачити показові виступи місцевих спортсменів.

Після спортивної програми на сцені фестивалю виступили шоу-балет Bmprovize move, кращий оркестр Європи Toporkestrа, яскраве-фаєр шоу. Програму вечора продовжили відомі DJ: LIME KID, Mc Ars, SHELESTOV, Dj SANIK, ANDREY BALKONSKY та хедлайнери свята TAPOLSKY та IVANO COLLALTI з Італії.

Як зауважив сам Ivano він багато виступає у різних куточках світу, але такого гарячого прийому і такої вдячної публіки ніде не бачив.

Не обійшлося на фестивалі і без сюрпризів. Так у самий розпал свята ведучій програми запросив на сцену парубка - Руслана Шевченка, який зізнався у коханні. Під оплески публіки Ірина (саме так кличуть дівчину Руслана) дала згоду своєму обранцю.

Закінчилося свято пізно вночі величезним феєрверком, але імпровізовані виступи городян тривали ще довго. Як зауважив Голова Корсунь-Шевченківської районної ради Володимир Рябошапка, ані в районі, ані в самому районному центрі подібних заходів ніколи не проводились.

Необхідно зазначити, що відбулося свято за підтримки Олександра Маштепи, кандидата в народні депутати. Саме він доклав всих зусиль, аби долучити своїх земляків до найсучасніших течій світової молодіжної культури. І довести молодим Корсуньчанам, що цікаве, насичене життя в жодному разі не пов’язане із шкідливими звичками.

До речі варто зауважити, що організатори домоглися, аби на тереторії стадіону де відбувався фестиваль не продавали алкогольні напої. А волонтери, що працювали на площадці, шановливо, але переконливо випроводжували підігрітих алкоголем, а таких, за моїми спостереженнями, було всього троє й ті особи достатньо поважного віку.

Джерело: УНІАН

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...