RSS

Наступного року конкурс може пройти без РФ

2016-05-16 09:47:00
Наступного року конкурс може пройти без РФ -
Як відомо, напередодні в Стокгольмі на конкурсі "Євробачення" перемогу здобула Україна з піснею у виконанні Джамали про депортацію кримських татар "одна тисяча дев'ятсот сорок чотири".
 
На їхню думку, перемога української співачки Джамали має політичний підтекст.
Так, голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачев вважає, що на конкурсі "перемогли політичні установки". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
За словами політика, в умах європейців перемогла відверта "холодна війна". У той же час він вважає, що Росія повинна взяти участь в наступному "Євробаченні", яке відбудеться в Україні.
 
На думку голови комітету Держдуми з міжнародних справ Олексія Пушкова, "з конкурсу" Євробачення "перетворилося в поле політичної битви".
 
Офіційний представник російського міністерства закордонних справ Марія Захарова, в свою чергу, порадила для перемоги на наступному конкурсі "Євробачення" виконати пісню про сирійського президента Башара Асада і навіть запропонувала свій варіант приспіву.
 
За словами першого заступника голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франца Клінцевіч, на конкурсі політика взяла верх над мистецтвом. Клінцевіч також висловив сумнів у необхідності для РФ їхати на наступний конкурс в Україні.
"Якщо в Україні нічого не зміниться, не думаю, що нам потрібно в усьому цьому брати участь", - зазначив політик.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...