RSS

Вілкула і Колєснікова оголосили в розшук (Газета по-українськи)

2019-09-10 07:22:00
Вілкула і Колєснікова оголосили в розшук (Газета по-українськи) -

Колєснікова підозрюють у перевищенні службових обов'язків. На посаді голови Агентства держмайна сприяв відчуженню двох цехів оборонного підприємства, яке забезпечувало українську армію ракетами "Смерч" і "Град".

У жовтні торік Генпрокуратура просила парламент зняти з політиків недоторканність. У Верховній Раді подання не підтримали.

Народного депутата з "Опозиційної платформи — За життя" 52-річного Рената Кузьміназняли з розшуку Міністерства внутрішніх справ. Напередодні Генпрокуратура закрила провадження проти нього.

Кузьміна оголосили в міжнародний розшук у червні 2014-го. Підозрювали в організації 2010 року незаконного затримання екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та підбурювання судді Печерського суду столиці до обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У липні цьогоріч у ГПУ робили заяву, що Кузьміна підозрюють в особливо тяжких злочинах, у тому числі легалізації майна, здобутого злочинним шляхом.

Останні п'ять років він не проживав в Україні. Та попри це суд дозволив йому балотуватися в парламент. За часів Януковича був заступника генпрокурора й заступником секретаря Ради національної безпеки й оборони.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...