RSS

Розгляд питання щодо будівництва LNG-терміналу відкладено до наступного засідання Кабміну, яке відбудеться 16 січня

2013-01-09 10:41:00
Розгляд питання щодо будівництва LNG-терміналу відкладено до наступного засідання Кабміну, яке відбудеться 16 січня -

Рішення слідчої комісії з будівництва LNG-терміналу буде розглянуто на наступному засіданні кабінету міністрів. Про це перед засіданням Кабміну повідомив журналістам міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький.

“Комісія прийняла рішення, але потрібно особисто перед цим доповісти прем’єр-міністру для того, щоб визначити всі моменти, які враховувалися під час підписання ... Ви побачите, це буде публічно”, — заявив Ставицький, передає кореспондент УНН.

Після чого уточнив, що розгляд відбудеться “на наступному засіданні”.

Нагадаємо, 26 листопада ДП "LNG-термінал" та іспанська компанія Enagas SA підписали угоду про співпрацю і створення консорціуму з будівництва терміналу для регазифікації зрідженого газу (LNG-терміналу) в Одеській області.
Відзначимо, що в документах, розданих в ході церемонії підписання угоди в понеділок в Києві, підписантом з іспанської сторони значився генеральний директор із зовнішніх зв'язків іспанської компанії Gas Natural Fenosa Джорді Гарсіа Табернеро.

Однак, пізніше Gas Natural Fenosa заявила, що її представники не брали участь в церемонії, а сама компанія не планує брати участь в консорціумі з будівництва LNG-терміналу в Україні і їй нічого невідомо про цей проект.

У свою чергу, прес-служба Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України поширила повідомлення, в якому зазначила: рамкову угоду щодо консорціуму підписав саме представник Gas Natural Fenosa. У той же час прес-служба привела інше ім'я підписанта - Джорді Сарда Бонвеї.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...