RSS

Печерський суд Києва заарештував усе майно й активи Петра Порошенка

2022-01-06 15:27:00
Печерський суд Києва заарештував усе майно й активи Петра Порошенка -

Печерський районний суд Києва заарештував майно й активи народного депутата, п’ятого президента України Петра Порошенка. ЗМІ повідомили, що клопотання про арешт Порошенка відкликали. У експрезидента сумніваються, а ДБР спростовує в рамках справи про державну зраду.

 

Відповідне рішення суд ухвалив 6 січня.

 

Захист Порошенка запевнив, що збирається подавати апеляцію на рішення суду.

«Ми бачимо загострення… З одного боку, вони тиснуть і намагаються якомога більше дошкулити Петру Порошенку, з іншого боку, ми бачимо, які вони насправді щасливі, тому що зараз наклали арешт на все майно Петра Олексійовича», — заявив адвокат Поршенка Ігор Головань на брифінгу після засідання суду.

Також він наголосив, що Печерський суд перебуває поза територіальною юрисдикцією розслідувань Державного бюро розслідувань.

 

За словами Голованя, також адвокати Порошенка двічі оголошували відвід судді через підробку документів у справі заради того, «щоб потрапити в цей суд і до цих суддів, які настільки лояльні та виконують роботу навіть замість прокурорів».

 

Адвокат Порошенка зазначив, що за документами повідомлення про підозру було вручено 20 числа, проте нардеп виїхав з України 17 грудня.

«Вони не надали жодного документа, що вони направили хоча б поштою повідомлення про підозру, тобто ми бачимо абсолютне повнісіньке беззаконня, абсолютне нехтування нормами права, спрямоване винятково на одне — перешкодити лідеру опозиції здійснювати політичну діяльність», — запевнив Головань.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...