RSS

Павла Лазаренка випускають на волю

2012-11-01 13:56:00
Павла Лазаренка випускають на волю -

Сьогодні екс-прем'єр-міністр України має вийти з американської в’язниці на волю

Про те, що Лазаренка звільнять 1 листопада, повідомили у в'язниці Terminal Island, що поблизу Лос-Анджелеса, де він утримується.

З міркувань безпеки там відмовилися назвати конкретний час звільнення Лазаренка, розповідиє ТВі, посилаючись на "Українську правду".

Тюрма, де утримують українського екс-прем’єра, розташована на мисі в порту Лос-Анджелеса і оточена водою.

Як відомо, Лазаренко у листопаді 2009 року був остаточно засуджений до 97 місяців ув'язнення за восьма пунктами обвинувачення – змова з метою відмивання коштів та відмивання коштів.

Він був арештований у лютому 1999 року одразу ж в аеропорту після прибуття до Америки, де Лазаренко попросив про політичний притулок.

З того часу, окрім 97 місяців у в'язниці, Павло Лазаренко провів понад п'ять років під домашнім арештом.

Нагадаємо, що Павло Лазаренко причетний до цілої низки скандалів в Україні. Зокрема, екс-прем'єр заявляє, що під час головування в уряді країни не давав російській стороні жодних письмових гарантій щодо боргу корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), через який український Кабмін зараз судиться з Міноборони РФ.

Джерело: ТВі

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...