RSS

Вся правда про байкерів ..

2018-02-01 02:45:00
Вся правда про байкерів .. -
Вся правда про байкерів ..
1. Байкер ніколи не думає, тому що він все знає. Особливо про байк і байкинг.
 
2. Байкер пересувається тільки на байку і до пересування на задніх кінцівках вдається вкрай рідко і неохоче. Всі особини їздять набагато краще ніж ходять.
 
3. Байкер може злізти з байка тільки при поломці, падінні, а також для прийняття їжі, сну, туалету та виконання нехитрої роботи з використанням примітивних знарядь праці (наприклад, комп'ютера). Багато що з перерахованого він може робити і на байку.
 
 
4. Час шлюбного періоду байкера залежить від рівня обладнання на його байці. Особи з "Екстеером" мають пріоритет, а екземпляри з "Алтус" або "Асер" можуть бути просто закльовані своїми побратимами.
 
5. Треба сказати, що байкерів чоловічої статі набагато більше, ніж жіночого, ймовірно, тому забарвлення самців досить яскрава і строкате для залучення самок і відлякування суперників. Також для залякування і захисту використовується спеціальний головний убір з пінопласту.
 
6. Деякі байкери не вдягають шолом, думаючи, що у них в голові і так пінопласт.
 
7. Байкери здатні спілкуватися один з одним, однак їх мову важко перекласти бо вона схожа на суміш тарабарської з англійською. Ось фраза з їх мови в українській транскрипції: "Шимано екстеер форева рулез!"
 
8. Байкери, як правило, не помічають інших байкерів, якщо вони не знайомі. Точніше, вдають, що не помічають. Самі ж додають швидкість або починають "невимушено" стрибати на задньому колесі.
 
9. Байкер ніколи не скаже іншому байкеру, що у того хороший байк, а якщо і похвалить, то поблажливо.
 
10. Байкер завжди готовий дати іншому байкеру слушну пораду. Наприклад, вивернути "злу" гуму навиворіт, дня отримання "накатістость сликов".
 
11. Байкер завжди готовий продати іншому байкеру пару іржавих залізяк за 100 доларів.
 
12. Байкер завжди має ящик або коробку з іржавими залізяками.
 
13. Байкер завжди розповідає, як він в минулому році / на тижні / вчора / тільки що - навернувся / уникнув падіння / задавив бабусю / обігнав шосейника / облаяв собаку / зїхав з гірки / заїхав на гору / проїхав повз / справив враження або просто зробив потрійний тулуп з переворотом з зав'язаними очима, з'їхавши з гірськолижного трампліна на задньому колесі, попиваючи при цьому пивко.
 
14. Байкер, якщо бачить хоч якусь подобу байку, відразу дивиться на задню передачу.
 
15. Байкера постійно щось не влаштовує в його байці.
 
16. Байкер ставиться до свого байку краще, ніж до себе.
 
17. Коли байкер падає, він намагається, щоб байк впав на нього і не подряпався.
 
18. У байкера набагато більше баночок, флакончиків, пляшечок і коробочок, ніж косметики у його дружини.
 
19. Байкер перед сном дивиться на свій байк.
 
20. Засинаючи, байкер здригається і судорожно прокручує ногами. Байкеру сняться тільки байкерські сни.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...