RSS

Миколі Валуєву виповнилося 40 років: кращі фото і "фотожаби" "Російського гіганта"

2013-08-21 16:16:00
Миколі Валуєву виповнилося 40 років: кращі фото і -

Почесному йєті російського громадського життя Миколі Валуєву 21 серпня виповнилося 40 років.

Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі сьогодні не тільки колишній боєць, який повісив рукавички на цвях, і володар видатної страхітливої зовнішності, але і герой народного фольклору.

Крім експедицій з пошуку снігової людини Валуєв прославився в якості персонажа реклами, хорошого мисливця і шоумена. А поза екраном він виступає в ролі наставника молоді, батька трьох дітей і депутата Держдуми (на цьому терені він так активно працював, читаючи і приймаючи закони, що навіть, за його словами, "мозок потік").

Микола Валуєв народився в 1973 р. у Ленінграді. Професійна кар'єра в боксі з 1993 по 2009 рр.. Провів 53 бої, з них 50 перемог (34 з нокаутом). Чемпіон світу за версіями WBA і PABA. Депутат Держдуми від "Єдиної Росії". Одружений, троє дітей.

За видатні фізичні дані: зріст - 213 см і вага - за даними на 16 лютого 2008 року, 146 кг, отримав прізвиська "Російський гігант", "Звір зі Сходу", "Нікола Пітерський" і "Коля-кувалда".
Джерело: Gazeta.ua

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...