RSS

Фоторепортаж: як готують китайських охоронців

2016-04-29 19:35:00
Фоторепортаж: як готують китайських охоронців -
 
Навчання в компанії Чена - це не жарти; 28дневний курс тренувань включає в себе навчання правильним діям в разі нападу терористів, бойовим мистецтвам, проведення розвідувальних заходів і професійної етики. (Пізніше кращі випускники школи мають можливість пройти подальше навчання в Міжнародній академії безпеки в Ізраїлі.)
 
Ці фотографії дадуть вам повне уявлення про те, як проходять звичайні тренування курсантів в умовах, гранично близьких до бойових:
 
Реакція курсанта, якого обливають крижаною водою. (Всі випробування, представлені в цій добірці організовані компанією Tianjiao Special Guard / Security Consultant в передмісті Пекіна 1 грудня 2013 року).
 
Дівчина-курсант лежить на землі після того, як теж була облита водою.
 
 
 
Інструктори штовхають курсанта, тому що він не витримав сверхінтенсивних тренувань.
 
 
 
Під час участі в забігу на довгу дистанцію, у курсанта відкрилася носова кровотеча.
 
 
 
Після того, як курсантка подолала маршрут поповзом по бруду, їй доводиться розстібати запонки на формі зубами.
 
 
Курсанти несуть свою однокурсницю, яка під час тренувань знепритомніла.
 
 
Курсанти впритул лежать одне до одного, щоб зігрітися під час короткої перерви між тренуваннями.
 
Як пише Нью-Йорк Таймс, школи охоронців, подібні школі Чена, забезпечують професійною охороною «закордонні об'єкти, керують найнятими на місцях співробітниками служби безпеки, а також направляють особовий склад для захисту суден від піратів».
 
 
В руках у курсантів точна копія китайської напівавтоматичного гвинтівки QBZ-95 \ type 95, що служить для захисту клієнтів від нападу.
 
Стрімке зростання попиту на кращу і висококваліфіковану охорону обумовлюється величезною кількістю китайських компаній, що відкриваються за кордоном і часто знаходяться в зонах військового конфлікту (таких наприклад, як країни Африки).
 
Курсанти ціляться в уявного противника на тренувальному полі для стрільби.
 
Подібні приватні школи охоронців в Китаї були заборонені аж до 2010 року. Тепер, коли заборона на них знято, охоронні організації почали виникати скрізь, наживаючись на численних військових у відставці, які знаходяться в пошуках високого заробітку.
 
 
Курсанти вчаться допомагати клієнтам швидко забігати в машину.
 
 
 
Курсанти на тренуванні щодо захисту клієнтів в умовах раптової атаки.
 
Жінки-охоронці користуються особливим попитом і отримують платню вище, ніж їх колеги-чоловіки. Це відбувається через те, що жінки викликають менше підозри і можуть прикинутися секретарями або прислугою.
 
 
Курсантка під час тренування прицілюється точною копією напівавтоматичного гвинтівки QBZ-95 \ type 95.
 
Варто зауважити, що в той час, як китайські громадяни не часто стають мішенню викрадачів з метою отримання викупу, багатим і знаменитим охоронці забезпечують безпеку і почуття власної значущості і недоторканності.
 
 
Курсант Дін Кун стоїть на сторожі на віллі господаря.
 
У цього чоловіка на ім'я Чжан викрали і вбили товариша. Він найняв на роботу 18 охоронців з Тайюань.
 
 
 
Охоронці Хан і Вен, яких найняв Чжан, охороняють свого клієнта і його дружину, що грають з їх трирічним сином.
 
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...