RSS

П’яні водії на дорозі: на чиїй стороні поліція?

2021-12-24 10:59:00
П’яні водії на дорозі: на чиїй стороні поліція? -

p>  

 

Більше року пенсіонер з Іршави Михайло Ісаак намагається дійти правди після резонансної ДТП. У липні минулого року Михайла був буквально протаранений і перекинувся на дах просто серед білого дня. У «Жигулі» Ісаака на великій швидкості врізався Fiat Doblo під керуванням тридцятирічного Андрія К. Патрульними інспекторами на місці ДТП було встановлено, що водій Фіата був значно п'яний.

 

Схоже моторошні історії про наслідки п’яного водіння в Закарпатті вже мало кого здатні налякати. Передусім правоохоронців. Людей, які мали б убезпечувати дорожній рух від п’яних водіїв. Замість цього ми маємо ситуацію, при якій дії п’яничок за кермом розглядаються як фактор свідомих, керованих дій. А не як первісне зло – наслідком якого завджи є знищення майна, життя, а відсьогодні і репутації Іршавського слідчого управління Нацполіції. Принаймні так вважають тверезі водії.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...