RSS

У КИЄВІ ПАСАЖИРКА ТАКСІ згоріла живцем ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ЇХ протаранив BMW (ФОТО)

2019-02-16 11:02:00
У КИЄВІ ПАСАЖИРКА ТАКСІ згоріла живцем ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ЇХ протаранив BMW  (ФОТО) -
У КИЄВІ ПАСАЖИРКА ТАКСІ згоріли живцем ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ЇХ протаранив BMW  (ФОТО)
 
 У Києві пасажирка таксі згоріла заживо після того, як їх протаранив BMW фото ДТП в Києві. Фото: kiev.informator.ua
Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі під Києвом в напрямку Південного мосту в ніч на суботу, 16 лютого, в результаті чого загинув пасажир одного з автомобілів. Про це повідомляє Інформатор.
Так, BMW X5 на великій швидкості врізався у відбійник, пролетів близько 100 метрів з відірваним колесом, протаранив авто, що попутно їхало (Daewoo Lanos) і злетів з дороги. Від удару Daewoo загорівся.
"Чоловіка встигли витягти. Жінка згоріла. Винуватець на х5 не отримав важких травм", - йдеться в повідомленні.
При цьому  пара чоловіків, які їхали на BMW, зникли в невідомому напрямку. У свою чергу потерпілий водій Daewoo був госпіталізований у важкому стані.
Крім цього, під час оформлення патрульними цього ДТП поруч сталося ще одне. Водій таксі Renault, проїжджаючи місце аварії в протилежному напрямку, загальмував в лівій смузі. У якийсь момент його на великій швидкості протаранив ззаду ще один Daewoo, водій якого, по всій видимості, задивився на Попереднє ДТП.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...