RSS

Збірна України залишила Англію без перемоги на "Уемблі" (ВІДЕО)

2012-09-12 02:40:00
Збірна України залишила Англію без перемоги на Євген Коноплянка забив Харту на "Уемблі" -

Українська команда активно розпочала зустріч, виглядаючи в першому таймі чи не краще за господарів. Англійці шукали свою гру, а на 34-й хвилині Том Клеверлі не використав відмінну можливість відкрити рахунок, але на висоті був голкіпер українців Андрій П'ятов, який опинився на своєму місці. Першою забила команда Олега Блохіна - Євген Коноплянка, обігравши Стівена Джеррарда, приголомшливим ударом з дальньої дистанції відправив м'яч у дев'ятку воріт Джо Харта. Перед свистком на перерву Клеверлі змарнував ще дві можливості відзначитися, спершу катнув м'яч повз ворота, а в наступній атаці пробив в хрестовину воріт українців.

Ситуація на полі суттєво не змінилася і після перерви. На 60-й хвилині Деніел Уелбек замінив Тома Клеверлі, ще через 10 хвилин Алекс Окслейд-Чемберлен поступився місцем Деніелу Старріджу. Слідом Рой Ходжсон зробив третю заміну, Райан Бертранд вийшов на поле замість Лейтона Бейнса. Блохін відповів заміною Євгена Селіна на захисника "Шахтаря" В'ячеслава Шевчука. За десять хвилин до завершення матчу Уелбек влучив у штангу з близької відстані, а слідом Роман Зозуля ледь не забив англійцям другий гол.

За п'ять хвилин до закінчення основного часу господарі заробили пенальті - Уелбек, пробиваючи по воротах, влучив у руку Хачеріді, а Френк Лемпард в своєму стилі реалізував 11-метровий. Через дві хвилини друге попередження отримав капітан збірної Англії Стівен Джеррард і залишив поле.

Таким чином, збірна України стартувала в кваліфікації з нічиєї на "Уемблі", а англійці після двох матчів мають в активі чотири очки.

Чемпіонат світу - 2014

 

Відбірковий турнір. Європа

 

Група Н. 2-й тур

 

Англія - Україна - 1:1

Голи: Коноплянка, 38 (0:1); Лемпард, 87 (1:1, пен).
Джерело: Gazeta.ua



Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...