RSS

Янукович привітав "далекоглядного політика і мудрого керівника" Путіна з 60-річчям

2012-10-07 17:08:00
Янукович привітав У привітанні не обійшлося без улюблених "стабільності" та "реформ" -

Президент України Віктор Янукович привітав Президента Росії Володимира Путіна з нагоди шістдесятирічного ювілею, повідомила прес-служба Президента.

"Ваш професіоналізм та багаторічний досвід державного управління по праву здобули вам непохитний авторитет далекоглядного політика і мудрого керівника. Перетворення на шляху реформування Росії, які здійснюються під вашим керівництвом, знаходять підтримку російського народу і сприяють забезпеченню стабільності та економічного зростання", - йдеться у привітанні.

У привітанні Янукович також торкнувся україно-російських відносин.

"Палітра україно-російського діалогу традиційно відрізняється багатогранністю. Радує, що, незважаючи на об'єктивні труднощі продиктовані часом випробування глобального масштабу, сьогодні в ній домінують довіра і взаєморозуміння".

За словами Януковича, він "переконаний, що наші з вами зусилля, спрямовані на поглиблення україно-російської взаємодії на принципах дружби, обопільної поваги й прагматизму, і надалі сприятимуть розширенню двосторонньої співпраці на благо народів наших держав".

Крім того, Янукович побажав Путіну "міцного здоров'я, невичерпної енергії і всіляких успіхів, а його близьким - добра і благополуччя.
 

 

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_yanukovich-privitav-dalekoglyadnogo-politika-i-mudrogo-kerivnika-putina-z-60-ric/459511">Gazeta.ua</a>

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...