RSS

Янукович доручив збудувати 5 підприємств з газифікації вугілля

2012-09-12 01:05:00
Янукович доручив збудувати 5 підприємств з газифікації вугілля -

У рамках реалізації в Україні програми заміщення газу вугіллям Уряд має невідкладно опрацювати питання будівництва п'яти перших підприємств з газифікації вугілля. Відповідне доручення Президент України Віктор Янукович дав Кабінету міністрів та особисто міністру енергетики та вугільної промисловості Юрію Бойку під час Всеукраїнської наради щодо підтримки реального сектору національної економіки.

«Ми почали програму заміщення газу вугіллям в енергетиці. Враховуючи те, що нам потрібно видобувати більше газу, ніж ми його зараз видобуваємо, ми прийняли рішення побудувати на території України заводи, які будуть генерувати вугілля в газ», – сказав глава держави.

Як інформує прес-служба президента, В.Янукович наголосив, що уряд та профільне Міністерство мають негайно вирішити питання щодо регіонів, де будуть споруджені нові підприємства. Він зазначив, що для реалізації цього проекту передбачено понад 3,5 млрд доларів, а фінансування має розпочатися вже в поточному році.

 

Джерело: ZAXID.NET

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...