RSS

Росія проводить навчання у прикордонних з Україною районах

2022-01-12 13:02:00
Росія проводить навчання у прикордонних з Україною районах -

Стало відомо, що Росія розгорнула свої війська на полігонах у Брянській, Смоленській, Білгородській та Воронезькій областях з метою провести військові навчання.


Близько трьох тисяч російських військ розпочали підготовку, учасниками яких стали військовослужбовці гвардійської Червонопрапорної загальновійськової армії ЗВО (Західний військовий округ) Російської Федерації.

 

Крім цього, у нав,чаннях також задіяно близько 300 одиниць військової техніки. Зокрема, проводяться випробування танків Т-72Б3 та бойових машин піхоти БМП-2.

 

В агентстві російського міністерства оборони наголошується, що всі підрозділи, що беруть участь у військовій підготовці, зобов’язані завершити маневри з етапом бойової стрільби, під час чого екіпажі військової техніки (БМП-2 і Т-72Б3) продемонструють навички поразки у імітуючу техніку мішені на відстані 1 2 тисячі метрів, а також покажуть вміння співпрацювати в умовах воєнних дій.

 

Українські прикордонники, у свою чергу, зазначають, що на даний момент на кордонах з Україною не спостерігається жодних пересувань та наближень російськими військами. Ситуація з Білорусією також спокійна та стабільна.

 

Нагадаємо, про те, що у першому кварталі 2022 року Росія та Білорусь проведуть спільні військові навчання, стало відомо наприкінці 2021 року.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...