RSS

Пожежа в лондонській багатоповерхівці почалася через загоряння холодильника

2017-06-23 16:45:00
Пожежа в лондонській багатоповерхівці почалася через загоряння холодильника -

 

Пожежа в лондонській багатоповерхівці Гренфелл-тауер почалася через загоряння холодильника, а зовнішня обшивка будівлі не пройшла перевірку безпечності, -  повідомиляє BBC з посиланням на лондонську поліцію.

гренфелл-тауер

У пожежі, що сталася тиждень тому у багатоповерховому будинку на заході Лондона, загинули щонайменше 79 людей. Десятки залишилися без даху над головою.

У поліції кажуть, що вогонь почався не зумисне. За даними поліції, загорівся холодильник марки Hotpoint модель FF175BP. Цю модель ніколи раніше не відкликали з продажу. Зараз її тестують.

Напередодні прем'єр Тереза ​​Мей розповідала, що фасади ще кількох будинків в Англії облицьовані таким же вогнезахисним матеріалом, як і Гренфелл-Тауер. Раніше Тереза ​​Мей розпорядилася провести повномасштабне відкрите розслідування причин пожежі. В середу пішов у відставку глава муніципальної ради округу Кенсінгтон і Челсі, на території якого перебувала згоріла будівля.

 

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...