RSS

У Донецькому супермаркеті продають підручник про секс

2012-11-01 10:08:00
У Донецькому супермаркеті продають підручник про секс Автори кажуть, що написали книгу на замовлення Міносвіти, але в міністерстві від такого замовлення відхрещуються -

Автори Саша Смілянська і Сергій Юзмухаметов намагаються розповісти дітям про стосунки між чоловіком і жінкою. Половина книги написана Смілянською для дівчаток, а друга частина – Юзмухаметовим для хлопчиків. Між тим, деякі вирази викликають занепокоєння у батьків. Книга побудована у вигляді відповідей на питання.

Коли школярка цікавиться, чи можливий секс без любові, автори пояснюють їй досить прямолінійно: "Дівчаток часто вчать, що ні. Насправді секс без любові, звичайно ж, можливий. Це – потреба організму, і будь-якій дорослій людині займатися сексом абсолютно необхідно для здоров'я. І якщо доросла людина сьогодні чомусь нікого не любить, що ж їй - здоров'ям жертвувати? Але потрібно знати, що без любові секс перетворюється на задоволення потреби. Ну, як в туалет сходити".

На запитання "Я закохалася. Це на все життя?", автори відповідають: "Навіть не сподівайся".

Книгу випустили у видавництві "Майстер клас". Тираж становить 3 тисячі примірників, ціна - 43 гривні.

Зі слів Смілянської, книгу замовило Міністерство освіти. "Завдання було така: не для п'ятирічок... І не для 15 +, коли вони краще, ніж ми... А для 10-12-річних", - зазначила автор.

Водночас в міністерстві заявили, що не замовляли таку книгу.

"У нас немає такого предмета, і ми перевірили – грифа Міністерства освіти, який має бути на кожному підручнику, на цю книгу також ніколи не ставили", – розповіли в прес-службі Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН.

У відомстві додали, що купити в магазині книгу можна, але в школу це видання не потрапить навіть на додаткові заняття.

З книги: 
"Секс - це не коли люди лягають у ліжко і щось кудись засовують. Це ще купа всіляких "до" і багато різних "після". Саме про це буде ця книжка - все, що тобі потрібно знати, щоб не зганьбитися , коли ти виростеш ... Кожна глава буде починатися з правдивої історії, а тобі залишається просто не повторювати чужих помилок".

"Дівчатка в майбутньому будуть народжувати дітей. А ти - не будеш, навіть якщо зміниш стать (чого я тобі не рекомендую: бути хлопчиком дуже круто, та й повноцінної дівчинки з тебе в будь-якому випадку не вийде). Пам'ятай, що коли тобі захочеться завести дитину, ти без дівчинки не впораєшся. А ось вона без тебе - запросто".

"Ми з тобою - чоловіки - сильніші, грубіші, простіші і більше любимо змагатися один із одним. Жінки м'якші, слабкіші, чуттєвіші і непередбачуваніші... Секс (книжка ж у нас про секс, правильно?) між чоловіком і жінкою хороший ще й тому, що секс між чоловіком і чоловіком - дурне, смішне й жалюгідне видовище".

 



Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...