RSS

Новий готель на Павлівській 7 прикрасить культурний центр столиці

2017-10-24 18:11:00
Новий готель на Павлівській 7 прикрасить культурний центр столиці -

На Павловській вулиці триває заміна тепло-водо комунікацій. Заміна та ремонт теплотрас відбувається відповідно до затвердженого Київрадою проекту побудови нового готелю за адресою в. Павлівська 7а. Роботи проводить компанія “ Коло-центр” на земельній ділянці, що була придбана нею на відкритих торгах ще 2007 року.

Реалізує проект “ Коло-центр” під керівництвом заслуженого будівельника  України Анатолія Гольди.  У портфоліо його об’єктів  готельний комплекс «Прем’єр палац», термінал F,  B, та  C, віп - термінал також у Борисполі. Під його управлінням збудовані інші знакові об’єкти: адмінбудівля столичного Палацу Спорту,  готель Хілтон. Десятки проектів у регіонах, приміром готель Ореанда у Ялті.    

 Новий готель влучно вписується в архітектуру кварталу. Уособлює в собі консервативну строгість класичного стилю  та сучасні переваги хай-тек дизайну.  Сім поверхів, які зважено і прискіпливо розплановані, вмістять усе необхідне для того, щоб гості столиці почувалися комфортно і затишно: просторий холл, автопаркінг, спортивний комплекс. Головною перевагою проекту забудовники вважають – 10 хвилинну доступність до цікавих туристичних об’єктів (від Пейзажної алеї – до Національної опери), а також зважену цінову політику на майбутні послуги. Як пояснили господарі -  аренда номерів не мусить бути захмарною, хоча новобудова розташована в культурному та бізнесовому центрі міста.

Заміна магістральних труб в кварталі триватиме кілька місяців.  По завершенню робіт нові комунікації убезпечать мешканців сусідніх будинків від аварійних відключень, пов’язаних з проривами водогонів. Як відомо, київські водогінні мережі будувалися в 60-70х роках минулого сторіччя і в окремих районах зношені на 80-90%.

Також будівництво готельного комплексу вдосконалить якість проїзних шляхів та прибудинкових територій, створить нові робочі місця, залучатиме фінанси в казну міста.

Щодо штучно створених труднощів будівництво готелю також не стало винятком в списку столичних новобудов, що зазнали тиску і перешкоджань. Не зважаючи на той факт, що забудовник має увесь кейс необхідних документів та дозволів буд майданчик вже неодноразово оточувався так званими “активістами”.  Подібні дії часто інспіруються з метою отримання незаконної вигоди, шляхом вимагання хабара, шантажу, перешкоджання господарській діяльності. Нажаль, подібні випадки рідко викриваються і залишаються непокараними, через те, що контролюються корумпованими високо посадовцями і маскуються під  «громадські акції»,  спроби “врятувати старий Київ” тощо.

Півроку тому на будівництві “активістами” спільно з представниками міськвлади був навіть знесений  і викрадений паркан, що відкривало доступ до працюючої будівельної техніки і могло призвести до важких наслідків для перехожих та мешканців району.  Справа двічі розглядалася у суді. Двічі рішення було винесене на користь забудовника.

 

 

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...