RSS

На Закарпатті вилучили 120 кг героїну

2019-03-30 23:18:00
На Закарпатті вилучили 120 кг героїну -
На Закарпатті вилучили 120 кг героїну
 
На "чорному ринку" вартість такої кількості речовини становить 10 мільйонів доларів. В Україні почастішали випадки викриття наркоторговців СБУ вилучила 120 кг наркотиків на 10 млн доларів в Закарпатській області. Про це в суботу, 30 березня, повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.
 
"У ході обшуків в квартирі одного з фігурантів справи правоохоронці вилучили близько 120 кг (!) Наркотичної речовини. На" чорному ринку "вартість такої кількості речовини становить 10 млн доларів США", - йдеться в повідомленні. За її даними, група осіб займалася переміщенням наркотиків через кордон. Як повідомляє прес-служба СБУ, заблокований транснаціональний канал контрабанди героїну в Європу. Оперативники СБУ встановили, що один з активних учасників угруповання планує перемістити оптову партію героїну з облаштованих в прикордонні "транзитних баз" в Європу. "Правоохоронці затримали наркокур'єра на Закарпатті напередодні його виїзду в ЄС. Сьогодні під час санкціонованих обшуків за місцями тимчасового зберігання наркотиків правоохоронці вилучили понад сто двадцять кілограм героїну", - йдеться в повідомленні. "Ця спецоперація стала черговим етапом знешкодження транснаціонального наркотрафіку, організованого пов'язаними з міжнародними терористичними організаціями уродженцями однієї з країн Південно-Західної Азії", - відзначили в СБУ. Нагадаємо, минулого тижня в порту Південний (Одеська область) було затримано майже рекордна для України партію кокаїну - 257 кг. Це друга за величиною партія, затримується в країні за роки незалежності. Рекорд був встановлений в 2010 році, коли в порту Одеси затримали 1,2 тонни кокаїну.
 
Джерело: http://news.bigmir.net/ukraine/1898527-Na-Zakarpate-izyali-120-kg-geroina

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...