RSS

На Закарпатті протягом останнього тижня рівень захворюваності на грип та ГРВІ зріс на 52%, в деяких районах епідпоріг перевищує норму в шість разів.

2019-02-03 09:44:00
На Закарпатті протягом останнього тижня рівень захворюваності на грип та ГРВІ зріс на 52%, в деяких районах епідпоріг перевищує норму в шість разів. -

Зараз на Закарпатті показник захворюваності становить 657 на 100 тисяч населення і перевищує епідемічний поріг на 21%.

Супрун радить не займатися самолікуванням і в будь-якому випадку звертатися за допомогою до лікаря для встановлення точного діагнозу.

Відзначається, що 65% з усіх хворих - це діти до 17 років. Географія найбільшого поширення хвороби серед дітей - Свалявський, Рахівський, Мукачівський райони та м Мукачево.

При цьому епідемічні пороги значно перевищені в Воловецькому районі - в 6 разів, в Міжгірському - в 2, в Ужгородському - на 42%, у Виноградівському - на 56%, у Великоберезнянському - на 19%.

 

Як повідомлялося, в Києві 36 шкіл закрилися на карантин через грип та ГРВІ.

 

Також повідомлялося, що в Чернівцях всі школи закрили на карантин через ГРВІ.

 

Нагадаємо, в Миколаєві в частині шкіл був оголошений карантин з 29 січня по 1 лютого з метою запобігання поширенню грипу та інших ГРВІ.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...